views the best pictures
Ingredienser:* Kosher salt
* Mald svartpeppar
* 6 torra lasagne nudlar
* Extra virgin olivolja
* 1 vitl?ksklyftor, hackad
* 5 uns fryst spenat, tinade
* pund keso
* 2 gram f?rsk getost, mjuknat
* 1/3 kopp f?rskriven Parmesan
* pund mozzarella, strimlad
* Fint rivet citronskal av citron
* tsk f?rskriven muskotn?t
* Nypa cayenne
* stora ?gg, slagen
* 2 dl tomats?s recept f?ljer
V?gbeskrivning:
1. V?rm ugnen till 175 C.
2. S?tta vatten och salt det gener?st i en stor gryta och f? koka upp ?ver en h?g l?ga.
3. L?gg i lasagne nudlarna och koka upp, r?r d? och d? tills al dente. Dr?nera lasagne och st?ll det ?t sidan.
4. I en annan kastrull, V?rm olivolja och vitl?k p? medelh?g v?rme tills vitl?ken b?rjar g? brun och mjuk.
5. L?gg i spenaten, salt och peppar och H?ll omr?rning tills spenaten torkar ut och vitl?k ?r doftande. Cool och h?lla undan f?r senare i lasagne recept.
6. Blanda ihop keso, getost, Parmesan, halv mozzarellaost, citronskal, muskot, cayenne och avsvalnade spenaten i en sk?l. Krydda det med salt och peppar, efter smak. Och snabbt r?r i ?gget, blanda det mycket bra.
7. T?ck botten av en ugnsform lasagne med en tunn och j?mn lager tomats?s. T?ck med 2 av lasagne nudlar placerade sida till sida. L?gga till en ost blandningen och lite mer av tomats?s. Tills?tt lite salt och peppar efter smak.
8. Upprepa proceduren f?r att g?ra 2 fler lager. Locket lasagne lager med resterande nudlar och s?tta resterande ost blandningen ovanp?. Ringla med resterande tomats?s och str? resterande mozzarella ovanp?.
9. Gr?dda lasagne recept, utan lock, tills lasagne ?r varm och bubblig i cirka 40 minuter.
10. H?ll lasagne ?t sidan i cirka 12 minuter f?re servering.
Tomats?s med basilika:
Ingredienser:
* Extra virgin olivolja
* 2 stora vitl?ksklyftor, krossade
* 1 burk hela skalade tomater, med juice
* tsk kosher salt
* 1/3 kopp packade basilikablad
* Marken svartpeppar efter smak
V?gbeskrivning:
1. F?r att g?ra perfekt lasagne, beh?ver en perfekt lasagne s?s. L?gg olivolja och vitl?k i en stekpanna och stek tills doftande.
2. L?gg i tomaterna och salt och peppar.
3. Dela upp tomaterna i sm? bitar med en tr?slev och koka ?ver en h?g l?ga. L?gre l?gan till en sjuda och koka tills det tjocknar i cirka 30 minuter.
4. Riv basilikabladen i sm? bitar och r?r om i till lasagne s?s n?r du ta bort l?gan.
5. Din lasagne s?s ?r redo!
Rajiv Tiwari ?r en absolut gourmet vars k?rlek till mat har gjort honom resa till alla top mat destinationer. I denna bukett av artiklar Rajiv diskuterar n?gra snabba tips om matrecept, och visar oss hur du kan g?ra m?nniskor f?rtrollade med lipsmacking matrecept. Spenat lasagne recept, lasagne-recept
No comments:
Post a Comment